Ηλεκτρική Co. τεχνολογίας Radin, ΕΠΕ

Αυτόματοι διακόπτες μεταφοράς, διακόπτες μεταφοράς γεννητριών, έλεγχος & προστατευτικοί διακόπτες, διακόπτες σπασιμάτων φορτίων, βασισμένοι στο διακόπτη διακόπτες μεταφοράς, χειρωνακτικοί διακόπτες μεταφοράς.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Radin Electric Technology Co.,Ltd

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας αυτόματος διακόπτης μεταφοράς για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας αυτόματος διακόπτης μεταφοράς για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ειλικρινά εκτιμήστε πάρα πολύ για την καλή υποστήριξη επιχείρησής σας!

—— Nicolas Bougues

Υψηλός - ποιότητα και υψηλή αποτελεσματικότητα της δυνατότητας να εργαστεί, να θελήσει να δει ισχυρότερο εσείς αργότερα.

—— Jackson

Είμαι Online Chat Now

Radin Electric Technology Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Radin Electric Technology Co.,Ltd Radin Electric Technology Co.,Ltd Radin Electric Technology Co.,Ltd Radin Electric Technology Co.,Ltd Radin Electric Technology Co.,Ltd Radin Electric Technology Co.,Ltd Radin Electric Technology Co.,Ltd Radin Electric Technology Co.,Ltd Radin Electric Technology Co.,Ltd Radin Electric Technology Co.,Ltd
Factory Exterior View ATS Auto Test Unit CPS Robert Test CPS Operation Line Dust Free ATS Controller Operation Units ATS Base Plate Processing Units Automatic Transfer Switches Operation Units Automatic Transfer Switches Operation Units Test Lab-1 - RADIN ELECTRIC TECHNOLOGY CO., LTD

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : RADIN
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~400
Ετήσιες πωλήσεις : 20,000,000.00-25,000,000.00
Ιδρύθηκε Έτος : 2005
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Το Radin ηλεκτρικό είναι εξειδικευμένο στην κατασκευή μιας μεγάλης έκτασης των χαμηλής τάσης προϊόντων διανομής, η οποία περιλαμβάνει τους ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΥΣ με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διπλούς διακόπτες μεταφοράς δύναμης αυτόματους (ATS), τον ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΈΝΟ έλεγχο και τις προστατευτικές συσκευές μετατροπής (CP), το διακόπτη σπασιμάτων φορτίων (λίβρες), το διακόπτη και τα κ.λπ. Μαζί με το είναι επιχείρηση γ-Lin αδελφών, είμαστε σε θέση να παρέχουμε έναν πλήρη κατάλογο των προϊόντων ηλεκτρικής εφαρμοσμένης μηχανικής που ικανοποιούν την παγκόσμια ζήτηση & τα πρότυπα αγοράς.

Το Radin ηλεκτρικό είναι μια γερμανική κοινοπραξία της Κίνας και για το κέντρο κατασκευής και υπηρεσιών προϊόντων. Μετά από την παραδοσιακή συσκευή προστασίας κύματός του (RADIN) ασφαλής-ΥΠΈΡ, σύμφωνα με την κινεζική ζήτηση κατάστασης και στην αγορά δύναμης ηλεκτρική, προωθήστε επιτυχώς RDQ σειράς το διπλό διακόπτη μεταφοράς δύναμης αυτόματο και τον ευφυή διακόπτη αέρα σειράς RDW και άλλο κατάλληλο προϊόν στην αγορά. RADIN έχει το ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου για κάθε βήμα του σχεδίου προϊόντων, της κατασκευής, της αποθήκευσης, της μεταφοράς και της τεχνικής υπηρεσίας, για να εξασφαλίσει κάθε πελάτη προσιτότητας προϊόντων στους τέλειους όρους. Και εν τω μεταξύ μια επαγγελματικές, αποτελεσματικές τεχνική υποστήριξη & μια ομάδα υπηρεσιών παρέχουν κάθε πελάτη πλήρες pre-sale μετά από την υπηρεσία πώλησης.

Στην Κίνα, τα προϊόντα RADIN παρέχουν ισχυρότερο τον ασφαλή στην ασφάλεια της μετάδοσης δύναμης και του συστήματος διανομής, του τελικού χρήστη και του επαγγελματικού εξοπλισμού κ.λπ. Χτίζουμε συνεχώς το διαφορετικούς λειτουργώντας πράκτορα και το πρατήριο βενζίνης επιπέδων, προκειμένου να παρασχεθεί καύτερα η υπηρεσία σε ισχύ σε όλους τους πελάτες. Εν τω μεταξύ, θα κρατήσουμε σκληρά, για να χρησιμοποιήσουμε τη προηγμένη τεχνολογία μας για να παρέχουμε στους πελάτες έναν τελειότερο, την περισσότερα επαγγελματική συσκευή προστασίας κύματος και ηλεκτρικά προϊόντα για τη μετάδοση δύναμης και το σύστημα διανομής.

Radin Electric Technology Co.,Ltd

Στοιχεία επικοινωνίας
Radin Electric Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Chen

Τηλ.:: 86-577-57572323-08:30

Φαξ: 86-577-57156212

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)